Äventyrspodden

Äventyr - 2017-Jun-13

Välkommen till Äventyrspodden där ni träffar och lära känna Mitsubishis ambassadörer Renata Chlumska, Ola Skinnarmo och Petter Alexis Askergren. I serien tar varje ambassadör i varsitt program med oss till platser som har en stor betydelse i deras liv.


AVSNITT 4 - En av Sveriges mest folkkära artister, låtskrivare, entreprenör, restaurangägare, vinkännare, föreläsare som dessutom älskar träning. Vi fascineras av hur han hinner med allt. Petter tar med oss till Södermalm i Stockholm där allt började.
Här är några av de platser på Södermalm som nämns i Petters avsnitt av podden.
AVSNITT 3 - Äventyraren som paddlat och cyklat runt hela USA. Första svenska att nå toppen av världens högsta berg, Mount Everest. Även första svenska att genomföra Seven Summits, dvs att bestiga det högsta berget på varje kontinent. Vi får följa med Renata till hennes basläger i Jönköping där hon hämtar energi och laddar batterierna.
AVSNITT 2 - Ola Skinnarmo tar med oss till sina barndomskvarter. Ola som är en av Sveriges främsta äventyrare var första svensk att nå både nord- och sydpoolen på skidor. Han har gjort en rad äventyr i kända upptäckares fotspår, och är även en flitig föreläsare.
AVSNITT 1 - I första programmet får vi träffa dem alla tre och de samtalar om passion, driv, att följa sina drömmar, om att vara mitt i livet och att hålla sig kvar på toppen. Hur viktigt är det för Ola Skinnarmo att komma först? Vad blir Petters nästa äventyr? Och vilken är den vanligaste frågan Renata Chlumska får? Allt detta får du svar på i första avsnittet av Äventyrspodden!