Mitsubishi Motors samarbetar

Vi på Mitsubishi Motors har valt att stödja olika aktiviteter och personer som precis som våra bilar tar sig igenom utmaningar både i livet, i terrängen och på vägarna. 


 

RENATA CHLUMSKA reser med Mitsubishi


Mitsubishi samarbetar med äventyraren Renata Chlumska. Hon var första svenska kvinna på Mount Everest. 439 dagar tillbringade hon med att runda USA:s lägre 48 stater, en sträcka på 18 200 km av egen kraft. Hennes nästa äventyr kommer att ta henne längre bort än hon någonsin har varit, till rymden.

 

– Äventyr handlar inte bara om att bestiga Mount Everest. Utan också om att klara av alla utmaningar dagarna där emellan. Jag känner mig stolt över att få vara Mitsubishis ambassadör för nya Outlander Plug-in Hybrid.  Som äventyrare och trebarnsmamma fyller bilen mina önskningar och behov med både fyrhjulsdrift, stort lastutrymme i kombination med att den är snäll mot miljön, säger Renata Chlumska.

Läs mer om Renata Chlumska på www.renata.nu eller Renatas egen sida på Livet i en Mitsubishi


 

GRANDPA X MITSUBISHI

 

Precis som vi på Mitsubishi tycker vår samarbetspartner Grandpa om design, miljö och hållbarhet. Tillsammans har vi skapat ett samarbete Grandpa x Mitsubishi.
 

För mer information om Grandpa: grandpa.se

 


 

MITSUBISHI MTB CHALLENGE

Årets upplaga består av nio stora och långa cykelupplevelser, från Varberg i söder till Rättvik i norr. Säsongen sträcker sig från mitten av maj till mitten av september. Tidpunkten på säsongen, vädret, terrängen och naturtypen är olika från plats till plats. Allt detta bidrar till att varje arrangemang får sin egen karaktär. Även längden på banorna varierar, från 60 km upp till drygt 90 km.

 

– Vi ser tydligt att intresset i Sverige för mountainbike ökar för varje år, det märker vi inte minst på det ökande antalet deltagare i Mitsubishi MTB Challenge. För många är våra lopp inspirerande utmaningar och styrkeprov. För andra handlar det mer om spännande upplevelser och nya erfarenheter då tävlingarna riktar sig mot både motionärer och elit säger Lasse Strand, samordnare för Mitsubishi MTB Challenge.


För mer information och anmälan: www.langloppscupen.se

14 MAJ BILLINGERACET SKÖVDE
28 MAJ LÅNGA LUGNET FALUN
12 JUNI LIDA LOOP STOCKHOLM
3 JULI RÄNNESLÄTTSTUREN EKSJÖ
10 JULI MÖRKSUGGEJAKTEN RÄTTVIK
24 JULI ENGELBREKTSTUREN NORBERG
7 AUG FINNMARKSTUREN LUDVIKA
3 SEPT BOCKSTENSTUREN VARBERG
24 SEPT VÄSTGÖTALOPPET ULRICEHAMN