På äventyr med Mitsubishi

Äventyr På äventyr med - 2019-Aug-12

Vinn ett äventyr tillsammans med en av Mitsubishis ambassadörer – Renata Chlumska, Ola Skinnarmo, Petter Alexis Askergren och Niklas Ekstedt!


För oss finns äventyret alltid runt hörnet!

Tillsammans med våra äventyrslystna och naturälskande ambassadörer har du chansen att upptäcka naturen och låta dig inspireras eller utmanas. På äventyr med Mitsubishis pågår fram till och med december 2019. En tävling där du har chansen att vinna en helt unik dag tillsammans med en av våra ambassadörer – Renata Chlumska, Ola Skinnarmo, Petter Alexis Askergren och Niklas Ekstedt. Varje månad har du chansen att berätta för oss om ditt drömäventyr samt om hur just din favoritambassadör kan inspirera och motivera dig att nå dit. Håll utkik i våra sociala medier – så kanske du blir en av de lyckliga vinnarna!

Ett äventyr till havs med Ola Skinnarmo!

Tävlingen om ett äventyr till havs tillsammans med äventyraren Ola Skinnarmo hölls i september. Niklas Gustafsson blev vår lyckliga vinnare genom att berätta om sitt drömäventyr att segla över Atlanten. Niklas tog med sig sin fru till Grundsund på västkusten, där Ola väntade med havskajaker för att ge sig ut på havet tillsammans. Det blev en spännande dag med vind, vågor, mycket skratt och inspirerande samtal om motivation, sätta mål, och livet i stort.

Ett fjälläventyr med Petter!

Tävlingen om ett äventyr i fjällen tillsammans med artisten och entreprenören Petter Alexis Askergren hölls i oktober. Jakob blev vår lyckliga vinnare genom att berätta om sitt drömäventyr att få komma nära vildrenar i den norska fjällvärlden. På utegymet Fjällfysiken i Ottsjön fick Jacob och kompisen Kristoffer prova på riktig strongman fysik, och över kolelds-grillade kanelbullar diskuterades allt från hur man håller motivationen uppe, träningsteknik, till mental styrka och framtidsplaner.

Ett matäventyr med Niklas Ekstedt!

Tävlingen om ett matlagningsäventyr tillsammans med stjärnkocken Niklas Ekstedt hölls i november. Vann gjorde Erika Granberg som vann genom att berätta om om sitt nyss påbörjade äventyr i skärgården, där hon drömmer om att bygga upp en utemiljö kring matlagning. Erika tog med sig sin sambo till restaurang Ekstedts i Stockholm, där de fick prova på att laga mat över öppen eld och Niklas delade med sig av sina bästa proffstips och tekniker i köket.

Ett expeditionsäventyr med Renata Chlumska!

Tävlingen om ett expeditionsäventyr hölls i december. Vår grand final i vår tävling ”På Äventyr med” Vinsten var ett expeditionsäventyr med Mitsubishis ambassadör, superäventyraren Renata Chlumska. Final betyder förstås extra allt, därför kunde vi stolt gratta tre lyckliga vinnare som fick komma till Renatas basläger i Jönköping och följa med på hennes vardagsträning ute i skogen före soluppgången. Stort grattis till Linda Björk, Jonas Forsärla och David Aspnor! Som alla vann genom att berätta om sina drömäventyr och hur Renata skulle kunna hjälpa till med konkreta tips och råd för att lyckas nå sina mål. Äventyret började på kvällen med samling vid lägerelden och samtal om livets små och stora äventyr, därefter var det övernattning i tält och vindskydd. Klockan fyra på morgonen var det uppstigning och träningskläder och pannlampa på för att börja dagen med Renatas träningsrunda på 6 km i skogen vid Hallbystugan. Det var ett laddat gäng som lämnade Jönköping, fulla med inspiration och pepp inför framtida äventyr.
Områden