På äventyr med Mitsubishi

Äventyr På äventyr med - 2019-Aug-12

Vinn ditt drömäventyr tillsammans med en av Mitsubishis ambassadörer – Renata Chlumska, Ola Skinnarmo, Petter Alexis Askergren och Niklas Ekstedt!


För Mitsubishi finns alltid äventyret runt hörnet!

Tillsammans med våra äventyrslystna och naturälskande ambassadörer har du chansen att upptäcka naturen och låta dig inspireras eller utmanas. I vår tävling ”på äventyr med” som pågår fram till och med december har du möjlighet att vinna en helt unik dag tillsammans med just din favoritambassadör – Renata Chlumska, Ola Skinnarmo, Petter Alexis Askergren och Niklas Ekstedt. Varje månad har du chansen att berätta för oss om just ditt drömäventyr och hur din favoritambassadör kan motivera dig att nå dit. Håll utkik på våra sociala medier – så kanske du blir en av de lyckliga vinnarna!

Ett äventyr till havs med Ola Skinnarmo!

Tävlingen om ett äventyr till havs tillsammans med äventyraren Ola Skinnarmo hölls i augusti. Niklas Gustafsson blev vår lyckliga vinnare och den 3 september blev en spännande dag med vind, tuffa vågor, mycket skratt och inspirerande och givande samtal om motivation, sätta mål och livet i stort. Vi var självklart på plats och dokumenterade.
Områden