Vinn ett fjälläventyr - Tävlingen avslutad!

Äventyr På äventyr med - 2019-Aug-12

Tävlingen är nu avslutad. Här kan du läsa mer om det vinnande bidraget och ta del av bilder och film från dagen.


Vinnare

Stort grattis säger vi till Jacob Rabenius som vann en dag i Årefjällen och på utegymet Fjällfysiken, tillsammans med Mitsubishis ambassadör Petter Alexis Askergren! Jacob vann genom att berätta om sitt drömäventyr, att få komma nära vildrenar i den norsk fjällvärlden. På utegymet Fjällfysiken i Ottsjön, strax utanför Åre, fick Jacob och kompisen Kristoffer prova på riktig strongman fysik, och över kolelds-grillade kanelbullar diskuterades allt från hur man håller motivationen uppe, träningsteknik till mental styrka och framtidsplaner.
Vinnarbidrag: Mitt drömäventyr är att komma riktigt nära norska vildrenar. Bo i naturen i dagar och bära min ryggsäck från en vacker plats till nästa. Äta samtliga måltider under bar himmel, oavsett väder. Att få användning av funktionskläder på annat sätt än att de är feta. För att klara den här strapatsen behövs bra kondition och bålstyrka. Det jag behöver Petters hjälp för är att ta fram en portion motivation och lite pannben (well needed). Kul att få guidning av Petter också i den by vi just flyttat till.

Om tävlingen - vad är ditt drömäventyr?

Följ med på äventyr! Var med och tävla för chansen att vinna en äventyrsdag i fjällmiljö tillsammans med Petter Alexis Askergren. Berätta för oss om ditt drömäventyr och du har chansen till att vinna en helt unik dag tillsammans med Petter Alexis Askergren! Äventyret är den 2 oktober i Åre. Då har du och en vän chansen att få uppleva en fantastisk (och tuff) träningsdag tillsammans med Petter! Ni kommer träna och få testa på riktig strongman fysik tillsammans, med utsikt över Årefjällen, på utegymet och träningscampet Fjällfysiken.

Hur tävlingen gick till

Sista tävlingsdag är den 22 september kl 23.00.
1) Gå in på Mitsubishis Facebook eller Instagram.
2) Klicka sedan på valfritt inlägg kopplat till tävlingen.
3) Skriv i kommentarsfältet och berätta för oss om hur just ditt drömäventyr ser ut, samt om hur du tror att Petter skulle kunna hjälpa dig med motivation, kunskap och inspiration.
Sista tävlingsdagen är 22 september. Lycka till!!

Tävlingsvillkor och information
 • Sista tävlingsdag är den 22 september 2019 kl 23.00.
 • Vinnarna presenteras den 24 september 2019 på Mitsubishi Motor Sveriges Facebook, Instagram och hemsida, samt meddelas personligen.
 • Det mest kreativa och välformulerade vinnarbidraget utses av Petter Alexis Askergren, tillsammans med representanter från marknadsavdelningen på Mitsubishi Motors Sverige.
 • Vinsten gäller för vinnarbidraget plus en person.
 • Deltagandet sker på egen risk och alla deltagande måste vara minst 18 år fyllda. Deltagare bör vara i god fysisk form och fullt frisk, en viss vana av styrketräning är en fördel.
 • Datum och tid för aktiviteten är den 2 oktober 2019.
 • Platsen för aktiviteten är i Åre samt Ottsjö.
 • Mitsubishi Motors bekostar mat och dryck under aktiviteten, samt ev övernattning vid behov.
 • Mitsubishi Motors kommer att dokumentera tävlingsdagen i kommunikations- och marknadsföringssyfte. Vinnaren samtycker till att förekomma i film- och bildmaterial, i reklam-och redaktionella sammanhang.
 • Eventuell vinstskatt bekostas av vinnaren.
 • Vinsten är personlig och kan inte lösas in mot kontanter eller överlåtas till någon annan.
 • Tävlingen inte är sponsrad, organiserad eller administrerad av Facebook.
 • Alla som deltar i en tävling på Facebook måste ha en fullständig profil.

Kontakt

Facebook Om du har frågor eller funderingar kan du alltid kontakta oss på Facebook. Vi har öppet alla dagar i veckan. Vi svarar så snart vi kan, men alltid inom 12 timmar.
E-post Om du istället vill komma i kontakt med oss via e-post är du välkommen att mejla oss på mejladressen tavling@mitsubishimotors.se. Vi har öppet och återkommer så snart vi kan, alla vardagar kl 8-16.30
Områden