Vinn ett expeditionsäventyr – Tävlingen avslutad!

Äventyr På äventyr med - 2019-Nov-13

Tävlingen är nu avslutad. Här kan du läsa mer om det vinnande bidraget och ta del av bilder och film från dagen.


​Vinnare

Torsdagen den 4 december var det grand final i vår tävling ”På Äventyr med” Vinsten var ett expeditionsäventyr med Mitsubishis ambassadör, superäventyraren Renata Chlumska. Final betyder förstås extra allt, därför kunde vi stolt gratta tre lyckliga vinnare som fick komma till Renatas basläger i Jönköping och följa med på hennes vardagsträning ute i skogen före soluppgången. Stort grattis till Linda Björk, Jonas Forsärla och David Aspnor! Som alla vann genom att berätta om sina drömäventyr och hur Renata skulle kunna hjälpa till med konkreta tips och råd för att lyckas nå sina mål. Äventyret började på kvällen med samling vid lägerelden och samtal om livets små och stora äventyr, därefter var det övernattning i tält och vindskydd. Klockan fyra på morgonen var det uppstigning och träningskläder och pannlampa på för att börja dagen med Renatas träningsrunda på 6 km i skogen vid Hallbystugan. Det var ett laddat gäng som lämnade Jönköping, fulla med inspiration och pepp inför framtida äventyr. Vi vill passa på att tacka alla ni som varit med och tävlat och delat med er av era drömmar och projekt. Vi önskar er alla stort lycka till med era olika äventyr, stora som små!
Vinnarbidrag David: ”Hej Renata och Mitsubishi! Nästa sommar ska jag tillsammans med min goda vän Mattias Åkerblom genomföra vårt livs äventyr genom att under ca 2 mån cykla till Afrika. Att så här i projektering och uppbyggnadsfasen få byta svettiga och discopumpande spinningsalar mot de småländska skogarna och hämta inspiration från en av Sveriges främsta äventyrare hade varit en dröm. Att jag dessutom pga sjukdom missade Renatas företagsföreläsning för en tid sedan gör mig än mer inspirerad att ta del av hennes tips och råd inför nästa års äventyr. #utanstrulpåhjul”
Vinnarbidrag Linda: “Hej. Mitt drömäventyr är att ensam gå Gröna bandet. Dvs vandra 130 mil Treriksröset – Grövelsjön Att få utmana mig själv och min kropp. Att få pressa mitt psyke för att se om jag har pannben nog att sätta en fot framför den andra i många veckor. Att få möta mer nya fantastiska människor där ute, som åxo är på äventyr i svenska fjällvärlden. Jag vet att Renata med all den kunskap hon har i sin ryggsäck kan inspirera mig. Främst i hur jag möter de där trösklarna som är lite högre än andra. Hur jag ska handskas med mig själv de dagar då det kanske regnat och blåst i en vecka. Tältet kanske har blåst sönder. Den frystorkade maten börjar växa i munnen. Och fötterna värker. För jag vet att de dagarna kommer, allt är inte vackra solnedgångar och glamour på en så lång vandring. När ångest panikkänslor rädslan kommer, då vill jag inte ge upp. Jag vill verkligen genomföra detta äventyr
Vinnarbidrag Jon: ”Mitt drömäventyr har i och med familjelivet just nu landat i att jag återigen vill hitta ut i naturen, att ta mig för att komma ut och göra de där småäventyren. Att i vardagen gå/cykla/paddla ut i naturen och sova under bar himmel eller vindskydd i all sin enkelhet. Det var så länge sen jag överhuvudtaget tog mig ut och jag vill komma ut både själv och med mina barn när de blir lite större. Jag hoppas att Renata kan få mig att se hur lätt det är att ta sig ut!”

Om tävlingen - vad är ditt drömäventyr?

Bor det en äventyrare i dig som kan få visa sig mer och oftare? I sann expeditionsanda har du, tillsammans med en vän, chansen att få uppleva ett spännande friluftsäventyr tillsammans med Mitsubishis ambassadör, äventyraren Renata Chlumska. Den 4–5 december, i Renatas basläger Jönköping, kommer ni övernatta i vindskydd och sedan stiga upp innan solen, för att köra morgonträning ute i naturen. För Renata är livet ett äventyr och något som alltid funnits där. Att ge sig ut i naturen, andas luften och se dess prakt och grönska, är något hon värdesätter mycket och som hon själv säger får henne att ”ladda livsbatteriet”. Under denna unika upplevelse kommer ni få ta del av Renatas bästa tips och knep till att våga vara nyfiken och hitta upptäckarglädjen, även i vardagen.

​Hur tävlingen gick till

Berätta här för oss om just ditt drömäventyr, samt om hur du tror att Renata Chlumska skulle kunna inspirera dig att nå dit! Sista tävlingsdag är söndag den 24 november!
1) Gå in på Mitsubishis Facebooksida eller Instagram.
2) Klicka sedan på valfritt inlägg kopplat till tävlingen.
3) Skriv i kommentarsfältet och berätta för oss om just ditt drömäventyr, samt om hur du tror att Renata skulle kunna hjälpa dig med motivation, kunskap och inspiration till att nå dit.

Tävlingsvillkor och information
 • Sista tävlingsdag är den 24 november 2019 kl 23.00.
 • Vinnarna presenteras den 26 november 2019 på Mitsubishi Motor Sveriges Facebook, Instagram och hemsida, samt meddelas personligen.
 • Det mest kreativa och välformulerade vinnarbidraget utses av Renata Chlumska, tillsammans med representanter från marknadsavdelningen på Mitsubishi Motors Sverige.
 • Vinsten gäller för vinnarbidraget plus en person.
 • Deltagandet sker på egen risk och alla deltagande måste vara minst 18 år fyllda.
 • Datum och tid för aktiviteten är den 4/12 till den 5/12 2019.
 • Platsen för aktiviteten är Jönköping.
 • Mitsubishi Motors bekostar mat och dryck under aktiviteten, samt ev resa vid behov. Övernattning sker i vindskydd.
 • Mitsubishi Motors kommer att dokumentera tävlingsdagen i kommunikations- och marknadsföringssyfte. Vinnaren samtycker till att förekomma i film- och bildmaterial, i reklam-och redaktionella sammanhang.
 • Eventuell vinstskatt bekostas av vinnaren.
 • Vinsten är personlig och kan inte lösas in mot kontanter eller överlåtas till någon annan.
 • Tävlingen är inte är sponsrad, organiserad eller administrerad av Facebook.
 • Alla som deltar i en tävling på Facebook måste ha en fullständig profil.

Kontakt

Facebook Om du har frågor eller funderingar kan du alltid kontakta oss på Facebook. Vi har öppet alla dagar i veckan. Vi svarar så snart vi kan, men alltid inom 12 timmar.
E-post Om du istället vill komma i kontakt med oss via e-post är du välkommen att mejla oss på mejladressen tavling@mitsubishimotors.se. Vi har öppet och återkommer så snart vi kan, alla vardagar kl 8-16.00.
Områden