/Att köpa & äga en Mitsubishi 

För de flesta är bilen den näst största investeringen i livet efter bostad. Din bil ska ta dig från ena stället till det andra, frakta saker och visst är det väl så att du önskar att den ska kosta så lite som möjligt, starta och gå när du behöver den.

 

Mitsubishi Motors hjälper dig gärna genom hela processen att köpa bil, från att boka en provkörning, ladda ner en broschyr till att hitta en förmånlig finansiering och teckna en försäkring på din nya Mitsubishi. Vi vill även göra vårt bästa för att det ska vara så bra och enkelt som möjligt för dig att äga din Mitsubishi och att du även efter bilköpet ska vara nöjd. På dessa sidor hittar du information, tips och råd som vi hoppas är till hjälp.

Mitsubishi Motors garanti

Mitsubishi står för hög kvalitet och detta tillsammans med våra omfattande fabriksgarantier ger dig ett enkelt bilägande med god ekonomi. 


5 års nybilsgaranti/10.000 mil
5 års Mitsubishi Assistanspaket (MAP)
12 års garanti mot genomrostning
3 års vagnskadegaranti (gäller ej L200)


Läs mer om vår 5 åriga nybilsgaranti

Prisgaranti service

Det ska vara prisvärt att serva din bil hos en auktoriserad Mitsubishi-verkstad. Därför har vi nu infört Mitsubishi Motors Prisgaranti som innebär att vi erbjuder samma pris för service eller annat mekaniskt verkstadsarbete på din bil, som en märkesoberoende bilverkstad erbjuder.


Läs mer om Mitsubishi Motors Prisgaranti

Service som du kan lita på

Våra fordon tillhör de mest välbyggda och pålitliga på marknaden, men vi vill ändå vara säkra på att du är skyddad om någonting skulle hända. Det är därför har vi ett förstklassigt supportteam och ett verkstads- och vägassistansnät utspritt över hela europa som är lika bra som det din lokala återföräljare erbjuder.


Ring Mitsubishi assistans på telefon 020-23 50 23. Befinner du dig utomlands ringer du +46 8 655 88 85.


Läs mer om MAP-vägassistans

En bil

MMC-KORTET

- Med MMC-Kortet betalar du ingen årsavgift!

MMC-Kortet är ett av bilbranschens förmånligaste betal- och kreditkort. Med Visakopplingen har du möjlighet att betala på alla ställen där VISA gäller i Sverige och resten världen.

Läs mer om MMC-kortet

/MMC Bilfinans - Finansiera ditt bilköp

För finansiering av ditt bilköp samarbetar Mitsubishi Motors Sverige med DNB Bilfinans, som  hjälper dig som privatperson eller företagskund att genomföra bilaffären på ett snabbt och smidigt sätt.

 

Finansieringen anpassas utifrån dina behov och bilens andrahandsvärde. Vi vill helt enkelt att du ska ha den finansieringsform som passar dig bäst.

Läs mer på DNBs sida https://dnbbilfinans.se/

En bil

/Mitsubishi Motors Försäkring

Din Mitsubishi är värd en riktigt bra försäkring. Därför samarbetar vi med Trygg-Hansa. De har en försäkring som är utformad speciellt för Mitsubishibilar. Trygg-Hansa är specialister på Mitsubishi och vet bland annat vilka verkstäder som ska anlitas om din bil skulle få en skada. Därför rekommenderar vi dig att teckna Mitsubishi försäkring hos Trygg-Hansa.


Läs mer om Mitsubishi Motors Försäkring
(Öppnas i nytt fönster)