Mitsubishi Original Reservdelar

Vid service, reparation och underhåll ska det alltid löna sig att vända sig till en auktoriserad Mitsubishi-verkstad.

 

Mitsubishi Original reservdelar är specifikt utvecklade och noggrant utprovade för just din bil. Våra reservdelar är godkända av fabriken och håller alltid samma höga kvalitet som delarna som monterades på din bil när den var ny. Reservdelarna är tillverkade för maximal livslängd, säkerhet och prestanda.

 

Våra auktoriserade Mitsubishi-verkstäder arbetar alltid med reservdelar som är godkända av fabriken vilket säkerställer att din bil fortsätter att vara 100% Mitsubishi!

 

 

MMC-KORTET − ETT AV BILBRANSCHENS MEST FÖRMÅNLIGA KORT

Med MMC-Kortet betalar du ingen årsavgift!


MMC-Kortet är ett av bilbranschens förmånligaste betal- och kreditkort. Med Visakopplingen har du möjlighet att betala på alla ställen där VISA gäller i Sverige och resten världen.
 

Vår målsättning är att göra det bekvämare och mer ekonomiskt fördelaktigt för dig som äger en Mitsubishi, med ett värde på poängen till 1% på köp över hela världen.

Med MMC-Kortet kommer du dessutom få ta del av fina förmåner och månadserbjudanden som är exklusivt riktade till dig som är innehavare av MMC-Kortet. Dessutom betalar du ingen årsavgift för ditt MMC-Kort.

 • DELBETALA 4 MÅNADER RÄNTEFRITT HOS MITSUBISHI
  - UTAN UPPLÄGGNINGSAVGIFT
   
 • POÄNG PÅ ALLA DINA KÖP ÖVERALLT I HELA VÄRLDEN
   
 • INGEN ÅRSAVGIFT
   
 • RABATT PÅ CHOICE HOTELS
   
 • SERVICE- OCH BONUSCHECKAR SOM DU KAN ANVÄNDA HOS MITSUBISHI
   
 • RES TRYGGARE MED EN KOMPLETTERANDE RESEFÖRSÄKRING SOM INGÅR I KORTET
   
 • DRIVMEDELSRABATT HOS ALLA BEMANNADE PREEM-STATIONER
   


Välkommen att kontakta MMC-kortet kundservice på telefon 08-695 17 53 eller mmckortet@cardservice.se om det skulle vara några frågor.