Mitsubishi Originalservice

Vid service, reparation och underhåll ska det alltid löna sig att vända sig till en auktoriserad Mitsubishi-verkstad.

 

Vi är specialister på Mitsubishi och genom att välja en auktoriserad Mitsubishi-verkstad kan du vara säker på att din bil hanteras av en specialistutbildad tekniker som kan din bil och vet vad den behöver.

 

Du får alltid bästa omhändertagande vid varje servicetillfälle då våra tekniker har tillgång till fabrikens senaste tekniska information, rätt verktyg, rätt reservdelar och har genom vårt omfattande utbildningsprogram rätt kompetens att på allra bästa sätt ta hand om din bil!

 

För att bibehålla din bils driftsäkerhet, funktion och prestanda är regelbunden service enligt fabrikens rekommendationer nödvändig. När du väljer en Originalservice hos en auktoriserad Mitsubishi-verkstad kan du vara trygg med att fabrikens rekommenderade serviceprogram alltid följs och att enbart Mitsubishi Original reservdelar som är godkända av fabriken används.

 

Vid varje servicetillfälle kontrolleras även om bilen omfattas av säkerhets- eller uppdateringskampanjer som biltillverkaren har utfärdat.

 

Dessutom tillämpar vi prisgaranti för att bevisa att vi trots vår specialistkompetens inte är dyrare än andra - läs mer om vår prisgaranti på https://mitsubishimotors.se/kopa-aga/prisgaranti.

 

Vid Originalservice ingår även Mitsubishi 12-månader Europeisk MAP vägassistans (värde ca 500:-) som hjälper dig vid driftstopp.

Vägassistansen gäller fram till nästa servicetillfälle då den förnyas.

Läs mer om Mitsubishi 12-månader Europeisk MAP vägassistans på https://mitsubishimotors.se/kopa-aga/assistans.

 

Ge din Mitsubishi den service den förtjänar med Mitsubishi Originalservice!


Garantier

Vi vill att du skall glädjas åt din nya Mitsubishi och vi har använt oss av år av erfarenhet och sofistikerad och modern teknologi för att säkerställa att ingenting fördärvar denna glädje. Vi hoppas att du aldrig kommer att behöva använd vår garanti, men för att göra dig extra lugn så har vi sett till att vår omfattande Mitsubishi-garanti är lika tillförlitlig som våra fordons rykte.

Din Mitsubishi har byggts med precision och skicklighet av det bästa och starkast tänkbara materialet. Vi testar våra fordon i världens allra tuffaste klimat innan de går i produktion. Sedan genomgår varje nytt fordon avancerade kvalitetskontroller på fabriken för att se till att din körning blir problemfri under många år framöver.

 

MMC-KORTET − BILBRANSCHENS MEST FÖRMÅNLIGA KORT

Med MMC-Kortet betalar du ingen årsavgift!


MMC-Kortet är ett av bilbranschens förmånligaste betal- och kreditkort. Med Visakopplingen har du möjlighet att betala på alla ställen där VISA gäller i Sverige och resten världen.
 

Vår målsättning är att göra det bekvämare och mer ekonomiskt fördelaktigt för dig som äger en Mitsubishi, med ett värde på poängen till 1% på köp över hela världen.

Med MMC-Kortet kommer du dessutom få ta del av fina förmåner och månadserbjudanden som är exklusivt riktade till dig som är innehavare av MMC-Kortet. Dessutom betalar du ingen årsavgift för ditt MMC-Kort.

 • DELBETALA 4 MÅNADER RÄNTEFRITT HOS MITSUBISHI
  - UTAN UPPLÄGGNINGSAVGIFT
   
 • POÄNG PÅ ALLA DINA KÖP ÖVERALLT I HELA VÄRLDEN
   
 • INGEN ÅRSAVGIFT
   
 • RABATT PÅ CHOICE HOTELS
   
 • SERVICE- OCH BONUSCHECKAR SOM DU KAN ANVÄNDA HOS MITSUBISHI
   
 • RES TRYGGARE MED EN KOMPLETTERANDE RESEFÖRSÄKRING SOM INGÅR I KORTET
   
 • DRIVMEDELSRABATT HOS ALLA BEMANNADE PREEM-STATIONER
   


Välkommen att kontakta MMC-kortet kundservice på telefon 08-695 17 53 eller mmckortet@cardservice.se om det skulle vara några frågor.