service & support

Våra fordon tillhör de mest välbyggda och pålitliga på marknaden, men vi vill ändå vara säkra på att du är skyddad om någonting skulle hända. Det är därför vi har ett förstklassigt supportteam och ett verkstads- och vägassistansnät utspritt över hela Europa som är lika bra som det som din lokala återförsäljare erbjuder.


Garantier

Vi vill att du skall glädjas åt din nya Mitsubishi och vi har använt oss av år av erfarenhet och sofistikerad och modern teknologi för att säkerställa att ingenting fördärvar denna glädje. Vi hoppas att du aldrig kommer att behöva använd vår garanti, men för att göra dig extra lugn så har vi sett till att vår omfattande Mitsubishi-garanti är lika tillförlitlig som våra fordons rykte.

Din Mitsubishi har byggts med precision och skicklighet av det bästa och starkast tänkbara materialet. Vi testar våra fordon i världens allra tuffaste klimat innan de går i produktion. Sedan genomgår varje nytt fordon avancerade kvalitetskontroller på fabriken för att se till att din körning blir problemfri under många år framöver.