Mitsubishi Value Selection parts

Vid service, reparation och underhåll ska det alltid löna sig att vända sig till en auktoriserad Mitsubishi-verkstad - även när bilen blivit äldre.


Vårt nätverk av auktoriserade verkstäder är specialister på Mitsubishi och erbjuder dessutom ett brett sortiment av reservdelar som är rätt till just din bil, oavsett om den är ny eller äldre.


För att erbjuda dig som kör en Mitsubishi som är 5 år eller äldre ett prisvärt erbjudande har vi nu utökat vårt reservdelssortiment med prisvärda ekonomidelar - Mitsubishi Value Selection Parts.


Mitsubishi Value Selection Parts omfattar noggrant utprovade service och slitagedelar som är testade och godkända av Mitsubishi Motors, har 2 års garanti och håller högsta kvalitet - till ett lägre pris. Genom att välja Mitsubishi Value Selection Parts och våra auktoriserade Mitsubishi-verkstäder kan du tryggt bibehålla din bils säkerhet, funktion och prestanda - samtidigt som du sänker dina service- och underhållskostnader.

 

Kontakta din Mitsubishiverkstad för mer information om Mitsubishi Value Selection Parts!

 

 

MMC-KORTET − ETT AV BILBRANSCHENS MEST FÖRMÅNLIGA KORT

Med MMC-Kortet betalar du ingen årsavgift!


MMC-Kortet är ett av bilbranschens förmånligaste betal- och kreditkort. Med Visakopplingen har du möjlighet att betala på alla ställen där VISA gäller i Sverige och resten världen.
 

Vår målsättning är att göra det bekvämare och mer ekonomiskt fördelaktigt för dig som äger en Mitsubishi, med ett värde på poängen till 1% på köp över hela världen.

Med MMC-Kortet kommer du dessutom få ta del av fina förmåner och månadserbjudanden som är exklusivt riktade till dig som är innehavare av MMC-Kortet. Dessutom betalar du ingen årsavgift för ditt MMC-Kort.

 • DELBETALA 4 MÅNADER RÄNTEFRITT HOS MITSUBISHI
  - UTAN UPPLÄGGNINGSAVGIFT
   
 • POÄNG PÅ ALLA DINA KÖP ÖVERALLT I HELA VÄRLDEN
   
 • INGEN ÅRSAVGIFT
   
 • RABATT PÅ CHOICE HOTELS
   
 • SERVICE- OCH BONUSCHECKAR SOM DU KAN ANVÄNDA HOS MITSUBISHI
   
 • RES TRYGGARE MED EN KOMPLETTERANDE RESEFÖRSÄKRING SOM INGÅR I KORTET
   
 • DRIVMEDELSRABATT HOS ALLA BEMANNADE PREEM-STATIONER
   


Välkommen att kontakta MMC-kortet kundservice på telefon 08-695 17 53 eller mmckortet@cardservice.se om det skulle vara några frågor.