Mitsubishi Motors samarbetar

Vi på Mitsubishi Motors har valt att stödja olika aktiviteter och personer som precis som våra bilar tar sig igenom utmaningar både i livet, i terrängen och på vägarna. 


 

MAGDALENA FORSBERG kör Mitsubishi Outlander Plug-In Hybrid


Mitsubishi samarbetar med skidskyttestjärnan Magdalena Forsberg. Magdalena är en av våra främsta idrottare genom tiderna med en imponerande meritlista. Hon kan bland annat stoltsera med sex VM-guld, sex världscupssegrar i rad, två OS brons, ett VM-silver och sex VM-brons. Dessutom har hon belönats med det prestigefyllda Jerringpriset hela fyra gånger för sina idrottsprestationer vilket innebär att hon är den idrottare som tilldelats priset flest gånger. I dag är Magdalena en flitigt anlitad föreläsare, sportkommentator och programledare. Hon har en stor passion för natur och friluftsliv och är dessutom skogsägare med basläger i vackra höga kusten i Norrland.

 

-Jag är jättestolt och glad över att inleda det här samarbetet med Mitsubishi. För mig är det viktigt att jobba med varumärken som förstår den viktiga omställningen för ett bättre klimat. Med min livsstil värdesätter jag en pålitlig laddhybrid med fyrhjulsdrift där vardagsresorna går att köra på förnybar el och som klarar att hantera utmaningarna i en aktiv livsstil. Med Mitsubishis Outlander Plug-in Hybrid blir detta möjligt, säger Magdalena Forsberg.


 

PETTER ALEXIS ASKEGREN kör Mitsubishi Outlander Plug-In Hybrid


Sedan det första släppet har Petter gång på gång, med sitt sjätte sinne och äkthet som kompass, bevisat att han förtjänar en plats i hiphop-himlen. Något som skiljer Petter från många andra hiphop-artister är hans texter, som skulle kunna liknas vid terapisessioner; brutalt uppriktiga och med inspiration hämtad från sitt egna liv och sin omgivning. För Petter är hiphopen ett sätt att ventilera sina känslor. Denna ständiga förnyelse, framåtanda och Petters outtömliga kärlek till musiken och språket gör att han än idag är en av våra främsta artister, som den nya generationen svenska rappare har mycket att tacka för.

 

– Har jag en idé om ett samarbete så sitter jag inte och väntar, då hör jag av mig. Mikael Lemmel och Mats Skott som arrangerar swimrun-loppet Från ö till ö som jag har deltagit i och som jag arrangerar loppet Koster Swimrun ihop med, kör Mitsubishi. I samband med loppet har vi åkt kors och tvärs ned till Bohuslän och packat deras bilar fulla med bojar och våtdräkter och allt möjligt annat man behöver. Jag kände direkt att det här är en så otroligt bra bil för mig att ha i Åre. Så jag ringde upp Mitsubishi. Det är dessutom ett varumärke jag var och är nyfiken på eftersom det fanns kopplingar till andra grejer jag håller på med, som skidåkning och sake, säger Petter.

Läs mer om Petter på www.petter.nu eller i artikeln
Berget ska bestigas
Lyssna på Petters avsnitt i Äventyrspodden


 

GRANDPA X MITSUBISHI

 

Precis som vi på Mitsubishi tycker vår samarbetspartner Grandpa om design, miljö och hållbarhet. Tillsammans har vi skapat ett samarbete Grandpa x Mitsubishi.
 

För mer information om Grandpa: grandpa.se