Mitsubishi e-Evolution Concept

Framtid - 2017-Sep-21

Årets Tokyo Motor Show kommer att innebära en betydande milstolpe för Mitsubishi Motors. En ny era av långsiktig tillväxt och hållbar utveckling inleds. Flaggskeppsbilen, MITSUBISHI e-EVOLUTION CONCEPT får världspremiär på mässan.


På Tokyo Motor Show 27 oktober till 5 november premiärvisas MITSUBISHI e-EVOLUTION CONCEPT, en fyrhjulsdriven elbil med avancerad teknik.
  • ​Artificiell intelligens (AI) ökar både förarens och bilens förmåga
  • Adaptiv återkoppling för föraren
  • Coachande funktion för föraren
  • 4WD-system med tre motorerAktiv girkontroll (AYC) med dubbla motorer
  • Eldrift med högt vridmoment

MITSUBISHI e-EVOLUTION CONCEPT representerar en ny generation av eldrivna crossoverbilar med kraftfull prestanda, vilket ger en glimt av Mitsubishi Motors framtid.

MITSUBISHI e-EVOLUTION CONCEPT förenar Mitsubishis bästa teknologiska lösningar med flexibiliteten hos en SUV. Modellen tar konceptet till en ny nivå i och med implementeringen av artificiell intelligens (AI). Resultatet är en säker och njutbar körupplevelse som speglar förarens intentioner under alla väderförhållanden och på alla underlag.

Artificiell intelligens (AI) – den personliga assistenten

Mitsubishi Motors AI - personliga assistent med artificiell intelligens bygger upp en övergripande förståelse om de som färdas i bilen för att kunna ge relevant information som i sin tur innebär att körningen blir säker och stressfri. Den personliga assistenten underlättar också kommunikation mellan föraren och hemmet.

Demonstration av ett Smart högtalarsystem

I år kommer Mitsubishi Motors för första gången att demonstrera två smarta högtalarsystem, Amazon Echo med Alexa samt Google Home®, för att visa potentialen när det gäller att länka det egna hemmet till bilen.