Mitsubishis modellprogram
Mitsubishis modellprogram

Upptäck Mitsubishi Motors

Vår historia, våra bilar, vår ambition

Vi finns över hela landet

Mitsubishi Motors grundades 1970 i Japan och präglas av innovativa modeller, utrustade med den senaste tekniken. På den svenska marknaden är Mitsubishi väletablerade och har ett brett och kunnigt nätverk av återförsäljare och verkstäder – från Skåne till Norrbotten är hjälpen aldrig långt borta när du behöver den.

Våra auktoriserade verkstäder står alltid redo att hjälpa dig med din bil, oavsett vad du behöver. Har du drabbats av en spricka i vindrutan? Behöver du en AC-kontroll inför sommarresan? Hos din Mitsubishi-verkstad får du bäst hjälp.

Dessutom erbjuder vi 12 månaders europeisk MAP-vägassistans på köpet när du tar del av vår originalservice. Våra tekniker är Mitsubishi-specialister som följer bilfabrikens rekommenderade serviceprogram – allt för att bibehålla din driftsäkerhet.

Erbjudanden för alla

Det spelar ingen roll om du letar efter familjens nästa SUV eller din kommande tjänstebil. Hos Mitsubishi hittar du alltid ett erbjudande som passar just dig – från företagsleasing till privatleasing och bilköp.

Prisgaranti hos oss

Det ska inte kosta mer att ta del av vår auktoriserade kvalitet när du behöver hjälp med din Mitsubishi. Därför erbjuder vi prisgaranti på såväl service som reparationer. Det är inte minst goda nyheter för din plånbok, men även för din bil – för ingen kan bevara driftsäkerhet och prestanda bättre än våra auktoriserade experter.

Flera stora nyheter

Mitsubishi har satsat på Sverige under lång tid och den satsningen fortsätter med obehindrad styrka. Modellprogrammet fortsätter ständigt att utvecklas och under 2024 lanseras nya och efterlängtade Outlander, en klassisk Mitsubishi-modell och en bästsäljare på den svenska och europeiska marknaden.

Teknisk innovation

När du väljer Mitsubishi så väljer du även att uppleva ett modellprogram i framkant: från smidiga Mitsubishi Space Star, till de båda SUV-modellerna Mitsubishi Eclipse Cross och Mitsubishi ASX.
Körglädje och innovation är två tydliga ledord. Redan 2009 lanserade Mitsubishi den första massproducerade elbilen i-MiEV. Bara fyra år senare var det dags för nästa innovativa framsteg när Mitsubishi släppte Outlander, världens första plug-in-hybrid-SUV.

Mitsubishi i Sverige

Generalagent för Mitsubishi Motors i Sverige är K.W. Bruun MMC AB, som sköter försäljning och marknadsföring. K.W. Bruun & Co är en koncern som ägs av en familjefond med rötter som sträcker sig tillbaka till 1914, då grundaren K.W. Bruun sålde de allra första bilarna. I dag är K.W. Bruun en av Nordens största bilimportörer med bil- och reservdelsimport i både Sverige och Danmark.