MAP

Mitsubishi Motors assistanspaket

Oavsett om du befinner dig i Sverige, eller i Europa, så hjälper vi dig i händelse av oförutsedda driftsstopp, olycka, stöld eller skadegörelse.

Kontakta oss, så hjälper vi dig dygnet runt, alla dagar på året.

Mitsubishi assistans, inom Sverige: 020-23 50 23

Mitsubishi assistans, utanför Sverige: +46 8 65 58 885

 

SMS till SOS international, på nummer 71700:
Skriv då ”SOS”, mellanslag, bilens registreringsnummer, adress, telefonnummer och en beskrivning av vad som hänt och vilken hjälp som behövs. Hänvisa till Mitsubishi Assistance Package.

Via mail, till stockholm@sos.eu:
Ange bilens registreringsnummer samt vad ärendet gäller i rubriken. I mailet anges adress, telefonnummer och en beskrivning av vad som har hänt och vilken hjälp som behövs. Hänvisa till Mitsubishi Assistance Package.

Mitsubishis assistanspaket gäller från det att bilen tas i trafik för första gången tills det att den är fem år gammal. Assistansen täcker oförutsedda driftstopp i hela Europa.

Efter de fem åren löpt ut förlängs assistansen när man servar bilen enligt tillverkarens rekommendation hos en auktoriserad Mitsubishiverkstad. Assistansen förlängs då i 12 månader eller tills att serviceintervallens maximala körsträcka uppnåtts.

Om driftstoppet sker mer än 50 km från bostaden och bilen inte kan åtgärdas samma dag erbjuds du upp till fyra nätter boende, annan form av transport eller en ersättningsbil i upp till fem dagar.

För fullständiga villkor, se ert Mitsubishi service- eller garantihäfte.