Originalservice

Se till att din Mitsubishi alltid är i gott skick

Mitsubishi Originalservice

Vid service, reparation och underhåll lönar det sig att vända sig till en auktoriserad Mitsubishi-verkstad. Verkstäderna är specialister på Mitsubishi och du kan vara säker på att din bil tas om hand av en utbildad tekniker som vet precis vad din bil behöver. Alla våra tekniker har genomgått Mitsubishi Motors omfattande utbildningsprogram för att på allra bästa sätt kunna ta hand om just din bil.

För att behålla din bils driftsäkerhet, funktion och prestanda är regelbunden service enligt bilfabrikens senaste rekommendationer nödvändig. Om du väljer en originalservice hos en auktoriserad Mitsubishi-verkstad kan du vara säker på att fabrikens rekommenderade serviceprogram alltid följs och att endast fabriksgodkända Mitsubishi Original-reservdelar används.

 

Fördelar med Mitsubishi Originalservice:

  • Våra auktoriserade verkstäder är specialister på Mitsubishi och vet precis vad din bil behöver.
  • Du får 12 månader europeisk MAP-vägassistans på köpet, som hjälper dig vid driftstopp.
  • Du kan delbetala din originalservice med Evolution Card.
  • Vi genomför en karosseriinspektion, vilket är nödvändigt för att din 12-åriga garanti mot genomrostning ska bibehållas.
  • Vi kontrollerar säkerhets- och uppdateringskampanjer, som kommer direkt från tillverkaren.
  • Vi erbjuder prisgaranti i våra auktoriserade verkstäder, vilket innebär att vi jämför och matchar priset från en oberoende verkstad om du tar med offerten till oss.