Vinn ett matäventyr – Tävlingen avslutad!

Äventyr På äventyr med - 2019-Sep-20

Tävlingen är nu avslutad. Här kan du läsa mer om det vinnande bidraget och ta del av bilder och film från dagen.


Vinnare

Stort grattis säger vi till Erika Granberg! Vinnaren av ett unikt matlagningsäventyr ihop med vår ambassadör Niklas Ekstedt. Erikas vann genom att berätta om sitt nyss påbörjade äventyr i skärgården, där hon drömmer om att bygga upp en utemiljö kring matlagning. Tävlingen hölls i november och Erika tog med sig sin sambo till restaurang Ekstedts i Stockholm. Vilken eftermiddag och kväll det blev! Paret fick tillsammans prova på att laga mat över öppen eld och Niklas delade med sig av sina bästa proffstips och tekniker i köket. Kvällen avslutades med en 5-rätters middag vid chefs table.
Vinnarbidrag: Vårt äventyr har precis börjat. Förra hösten köpte vi en stuga i skärgården, där tiden stått stilla sedan sent 1960-tal. Det är massor av jobb men finns en enorm potential. Den absoluta drömmen är att bygga upp en utemiljö kring matlagning över olika former av eld där släktingar, vänner och stuggrannar på ön kan hänga och njuta med oss. Planeringen är i full gång för byggstart nästa vår och vi har massor av tankar och funderingar. Vilken typ av metoder och redskap ska vi satsa på? Hur är det att elda gamla ekkubbar? Enriset som vi har massor av på tomten, hur använder vi det bäst? Vad är viktigt att tänka på när man lagar fisk, kött och vegetariskt? Vilka råvaror som växer vilt på ön får vi inte missa? Efter att ha levt på grillad färskpotatis á la Niklas en hel sommar i renoveringskaos så vore chansen att få lära sig lite av Niklas Ekstedt en verklig drömstart på det livslånga matäventyr vi har framför oss!

Om tävlingen - vad är ditt drömäventyr?

Berätta för oss om ditt drömäventyr, samt om hur du tror att Niklas skulle kunna inspirera och motivera dig att nå dit. Du tillsammans med en vän, har då chansen att få uppleva en helt unik eftermiddag på restaurang Ekstedt i Stockholm den 5 november. Ni kommer att tillsammans med Niklas få prova på att laga närproducerad, ekologisk mat över öppen eld. En unik upplevelse, där ni kommer få ta del av hantverket bakom, smakerna och självklart av Niklas kunskaper, bästa tips, trix och tekniker.

Hur tävlingen gick till

Sista tävlingsdag är söndag den 27 oktober kl 23.00.
1) Gå in på Mitsubishis Facebook eller Instagram.
2) Klicka sedan på valfritt inlägg kopplat till tävlingen.
3) Skriv i kommentarsfältet och berätta för oss om hur just ditt drömäventyr ser ut, samt om hur du tror att Niklas skulle kunna hjälpa dig med motivation, kunskap och inspiration.
Sista tävlingsdagen är 27 oktober. Lycka till!!

Tävlingsvillkor och information
 • Sista tävlingsdag är den 27 oktober 2019 kl 23.00.
 • Vinnaren presenteras den 29 oktober 2019 på Mitsubishi Motor Sveriges Facebook, Instagram och hemsida, samt meddelas personligen.
 • Det mest kreativa och välformulerade vinnarbidraget utses av Niklas Ekstedt tillsammans med representanter från marknadsavdelningen på Mitsubishi Motors Sverige.
 • Vinsten gäller för vinnarbidraget plus en person.
 • Deltagandet sker på egen risk och alla deltagande måste vara minst 18 år fyllda.
 • Datum för aktiviteten är 5 november 2019.
 • Plats för aktiviteten är restaurang Ekstedt, Humlegårdsgatan, Stockholm. https://ekstedt.nu/
 • Mitsubishi Motors bekostar mat och dryck under aktiviteten, samt ev resa och övernattning vid behov.
 • Mitsubishi Motors kommer att dokumentera tävlingsdagen i kommunikations- och marknadsföringssyfte. Vinnaren samtycker till att förekomma i film- och bildmaterial, i reklam-och redaktionella sammanhang.
 • Eventuell vinstskatt bekostas av vinnaren.
 • Vinsten är personlig och kan inte lösas in mot kontanter eller överlåtas till någon annan.
 • Tävlingen inte är sponsrad, organiserad eller administrerad av Facebook.
 • Alla som deltar i en tävling på Facebook måste ha en fullständig profil.

Kontakt

Facebook Om du har frågor eller funderingar kan du alltid kontakta oss på Facebook. Vi har öppet alla dagar i veckan. Vi svarar så snart vi kan, men alltid inom 12 timmar.
E-post Om du istället vill komma i kontakt med oss via e-post är du välkommen att mejla oss på mejladressen tavling@mitsubishimotors.se. Vi har öppet och återkommer så snart vi kan, alla vardagar kl 8-16.00.
Områden