Vinn ett havsäventyr - Tävlingen avslutad!

Äventyr På äventyr med - 2019-Sep-20

Tävlingen är nu avslutad. Här kan du läsa mer om det vinnande bidraget och ta del av bilder och film från dagen.


Vinnare

Stort grattis säger vi till Niklas Gustafsson som vann en heldag till havs, tillsammans med Mitsubishis ambassadör Ola Skinnarmo! Niklas vann genom att berätta om sitt drömäventyr- att segla över Atlanten tillsammans med sin fru och son. Och om hur Ola skulle kunna motivera honom och familjen till att nå sina drömmars mål. Niklas och hans fru Amelia mötte oss tidigt på morgon vid hamnen i Grundsund på västkusten där Ola hade laddat med tre havskajaker. Efter lite coaching, tips och trix gav sig de tre äventyrarna ut på havet tillsammans. Det blev en spännande dag med vind, tuffa vågor, mycket skratt och inspirerande och givande samtal om motivation, sätta mål och livet i stort.
Vinnarbidrag: Atlanten är drömäventyret just nu! Vi älskar segling och den 3 september fyller grabben 1 år. Han har redan närmare 500 västkustsjömil i blodet, så han kommer klara sig fint! Hans föräldrar däremot skulle behöva en coachning för att göra drömmen verklig! Vi var självklart på plats och dokumenterade. Här ser ni lite bilder från dagen.

Om tävlingen - vad är ditt drömäventyr?

Berätta för oss om ditt drömäventyr och du har chansen till att vinna en helt unik dag tillsammans med Ola Skinnarmo.! Äventyret är den 3 september, i närheten av det idylliska fiskesamhället Grundsund i Lysekil. Preppade och peppade kommer ni härifrån sedan bege er ut för att uppleva en spännande dag i havskajak tillsammans. En riktig energiboost, för både kropp, knopp och själ kan vi med stor sannolikhet försäkra väntar!

Hur tävlingen gick till

Sista tävlingsdag är den 25 augusti kl 23.00
1) Gå in på Mitsubishis Facebook eller Instagram.
2) Klicka sedan på valfritt inlägg kopplat till tävlingen.
3) Skriv sedan i kommentarsfältet och berätta för oss om hur just ditt drömäventyr ser ut, samt om hur du tror att Ola Skinnarmo skulle kunna hjälpa dig med motivation, kunskap och inspiration
Sista tävlingsdagen är söndagen den 25 augusti. Lycka till!!

Tävlingsvillkor och information
 • Sista tävlingsdag är den 25 augusti 2019 kl 23.00.
 • Vinnaren presenteras den 27 augusti 2019 på Mitsubishi Motor Sveriges Facebook, Instagram och hemsida, samt meddelas i person.
 • Det mest kreativa och välformulerade vinnarbidraget utses av Ola Skinnarmo tillsammans med representanter från marknadsavdelningen på Mitsubishi Motors Sverige.
 • Vinsten gäller för dig och en vän, ni måste båda vara minst 18 år fyllda för att kunna delta och tidigare erfarenhet av paddling är en fördel.
 • Datum och tid för aktiviteten är den 3 september 2019, kl ca 10.00-17.00.
 • Platsen för aktiviteten är i närheten av Grundsund.
 • Mitsubishi Motors bekostar mat och dryck under aktiviteten, samt ev övernattning vid behov.
 • Mitsubishi Motors kommer att dokumentera tävlingsdagen i kommunikations- och marknadsföringssyfte. Vinnaren samtycker till att förekomma i film- och bildmaterial, i reklam-och redaktionella sammanhang.
 • Eventuell vinstskatt bekostas av vinnaren.
 • Vinsten är personlig och kan inte lösas in mot kontanter eller överlåtas till någon annan.
 • Tävlingen inte är sponsrad, organiserad eller administrerad av Facebook.
 • Alla som deltar i en tävling på Facebook måste ha en fullständig profil.

Kontakt

Facebook Om du har frågor eller funderingar kan du alltid kontakta oss på Facebook. Vi har öppet alla dagar i veckan. Vi svarar så snart vi kan, men alltid inom 12 timmar.
E-post Om du istället vill komma i kontakt med oss via e-post är du välkommen att mejla oss på mejladressen tavling@mitsubishimotors.se. Vi har öppet och återkommer så snart vi kan, alla vardagar kl 8-16.30.
Områden