Senaste nytt/

Här kan du läsa de senaste nyheterna för dig som äger eller planerar att köpa en Mitsubishi.
Uppdateringar, tips och annat nyttigt.


 

2017-08-16

Nu kan ni hämta bruksanvisning för SDA
- Mitsubishi Smart Display Audio som APP


För er som har senaste modellerna av iPhone uppdateras apparna automatiskt till senaste version.

För er med Android finns inte SDA på den Svenska marknaden än.

Öppna appens sida i App Store

Öppna appens sida i Google Play

 

2017-07-13

Outlander Plug-in Hybrid 2017 Instruktionsbok


Nu kan ni som har Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid 2017 ladda ner instruktionsboken som app till er iPhone eller iPad.

 

Öppna appens sida i App Store

 

2014-10-14

Nu kan ni hämta appen för Outlander Plug-in Hybrid till iPhone iOS8


Nu finns den uppdaterade appen att ladda ner i App Store. För er som har senaste modellerna av iPhone uppdateras apparna automatiskt till senaste version.

 

Öppna appens sida i App Store

 

2014-10-09

Däcktrycksensorer (TPMS)


Från och med 1 november ska nya* personbilar som tas i trafik vara utrustade med däcktrycksövervakning. Det är en europeisk bestämmelse som tillkommit för att minska utsläppen från bilarna.
Läs mer på www.transportstyrelsen.se


På de nya bilarna med TPMS system bör även vinterhjulen utrustas med däcktrycksensorer. Utan sensorer i hjulen kommer varningsindikeringen för TPMS att blinka kontinuerligt under körning.

 

Varningslampan för TPMS kan inte kopplas ur eller stängas av.
För att lampan inte ska indikera måste korrekt inprogrammerade hjul med TPMS användas och det gäller både för sommar och vinterhjul.


VIKTIGT

Däcktrycksensorerna i de nya vinterhjulen måste paras ihop med bilen för att systemet skall fungera, vilket kan utförs av auktoriserad Mitsubishiverkstad med aktiveringsutrustning/diagnosinstrument. Bilen kan programmeras för två uppsättningar hjul (sommar plus vinter). Vid skifte mellan sommar och vinterhjul måste den som byter hjulen även via bilens färddator/informationsdisplay skifta till rätt inprogrammerade hjul.


Mer information om däcktrycksensorer, inställning och luftrycksjustering finns att läsa i bilens instruktionsbok.


Vid eventuella frågor kontakta din återförsäljare eller verkstad.

*Vissa nya bilar kan ha fått dispans från TPMS-kravet.


 

2014-09-26

Avvakta att uppdatera din iPhone till iOS8 om du kör Outlander Plug-in Hybrid


Vi vill informera våra kunder som kör en Outlander Plug-in Hybrid att vänta med att ladda ner senaste versionen av Apples programvara till iPhone.
Den reviderade appen är planerad att släppas under oktober till App Store. Vi återkommer på denna sida när appen finns att ladda ner.

 

Fri uppdatering till Outlander Plug-in Hybrid   För dig som kör Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid finns nu en uppdatering att ladda ner där de senaste laddningsstationerna har lagts till i navigationen. Allt du behöver är en dator och ett SD-kort.

2014-08-22

Fri uppdatering till Outlander Plug-in Hybrid


För dig som kör Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid finns nu en uppdatering att ladda ner där de senaste laddningsstationerna har lagts till i navigationen. Allt du behöver är en dator och ett SD-kort.